BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsbro Strand 25

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.850.000 kr / Såld
  • 3514
Värdera din bostad

Beskrivning

Bättre läge än så här blir det inte, intill Klara Sjös rogivande vattendrag och Kungsholmens populära promenadstråk längs vattnet. Samtidigt som du når pulsen på endast fem minuter.

Bostaden är väldisponerad i ett härligt och fritt hörnläge med generösa ljusinflöden från stora fönster i söder- och västerläge. Ett trivsamt vardagsrum bjuder in till umgänge med en öppen och social planlösning intill köket. Här ryms soffgrupp, TV-möbel, läshörna och middagsplats. Från vardagsrummet kan du öppna upp till den möblerbara balkongen, som om sommaren blir till ett mysigt extrarum. För att nå ytterligare höjder finner du föreningens gemensamma takterrass med en fantastisk vy att avnjuta.

Köket erbjuder bra förvaring bakom vita skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning. Sovrummet känns rogivande med ljusa ytskikt och ett generöst ljusinflöde från ett stort fönsterparti. Det stambytta badrummet innehar toppmatad tvättmaskin och en stilren färgsättning på kakel, klinker och övrig inredning.

Lägenheten är genomgående ljus och smakfull med tidlösa färger och generösa ljusinflöden från fönster och balkongdörr i glas.

Varmt välkommen på visning!

- Det optimala hörnläget med mycket fönster gör lägenheten ljus och luftig.
- Den möblerbara balkongen ansluter socialt till kök/vardagsrummet.
- Genomgående vackra spegeldörrar från byggnadsåret.
- Utmärkt förvaring i flera inbyggda garderober med överskåp.
- Balkongen är väl tilltagen och rymmer både möblemang och växter.
- Gräsbelagd takterass med en makalös utsikt finns att utnyttja på taket.
- Mycket eftertraktat läge invid vatten nära promenad, cykel och joggingstråk samtidigt som stadspulsen ligger nära.
- På andra sidan Klara sjö ligger Stockholms City. Det tar 5-10 minuter att promenera över till Centralen, Sergels torg, Åhléns City, Kulturhuset och Hötorget.
- HonKong, Mamas and Tapas, Spisa hos Helena, Mäster Anders och en mängd andra restauranger, barer och caféer finns i direkt närhet.
- Utmärkta kommunikationer med Rådhusets T-bana, bussförbindelser samt T-centralen fem minuter bort med pendeltåg och Arlanda express
- Här bor du i en av Stockholms största föreningar med stabil ekonomi