BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Huvudsta

Jungfrudansen 13

  • 1.5 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 2557
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en ljus och toppfräsch 1,5:a med både vatten- och citynära läge! Ett boende med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats, endast ett stenkast från Ulvsundasjön och bara en promenad bort från Stockholms innerstad!

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning där smakfulla ytskikt kombineras med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Luftigt och inbjudande. Bostaden är dessutom insynsskyddad och har en möblerbar balkong i högt läge med grönskan utanför!

Vidare erbjuds ett smakfullt kök med full maskinell utrustning, utmärkt förvaring bakom vit och stilren köksinredning samt utrymme för en trivsam middagsplats, antingen inne, eller ute på den mysiga balkongen. Lägenhetens sovalkov känns mysig och inrymmer dubbelsäng. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och rymmer större soffgrupp och/eller övrigt önskat möblemang. Stort och bekvämt badrum med badkar.

Jungfrudansen har ett optimalt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. På promenadavstånd finns dessutom Huvudsta C och Solna C som erbjuder shopping och restauranger. Invid nya nationalarenan har man påbörjat bygget av Mall of Scandinavia som kommer att bli Skandinaviens största shoppingcenter! Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

Ett hem att trivas i helt enkelt - varmt välkommen på visning!

- Citynära 1,5:a!
- Bra förening!
- Elen ingår i avgiften!
- Välplanerad och ljus!
- Stor möblerbar balkong!
- Ett stenkast från vattnet och naturen!
- Insynsskyddat!
- Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd!