BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 102, 6/6tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 19946
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva ett omsorgsfullt renoverat hem, i hörnläge, högst upp i huset med hiss och en rymlig terrass / balkong om 21 kvm omgiven av stadens myllrande puls.

Väl inne i lägenheten finner du modern charm, tidlösa färger och stilsäkra materialval. Ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mäktiga terrassen där den helglasade terrassentrén och de stora fönsterpartierna bidrar till en fin vy över lugn innergård. Vidare finner du ett rogivande och ljust sovrum med plats för dubbelsäng, ett trivsamt sällskapskök med stilren skåpsinredning och matplats för 4-6 personer samt ett helkaklat och rymligt badrum med tvättpelare. Allt i en sober och tidlös färgsättning.

Bostadens närområde har ett rikt och blandat utbud av alla slags nöjen. Bland annat Medborgarplatsens trevliga uteserveringar, Götgatans mysiga pubar och för att inte nämna populära Nytorget och skånegatan med dess utbud av caféer och restauranger.

Här bor du i en stabil Brf med god ekonomi. Utmärkta kommunikationer med Medborgarplatsens T-bana och flertalet busslinjer.

Ett hem att längta hem till!

Varmt välkommen på visning!

- Högst upp i huset i ett fritt hörnläge med en mäktig och möblerbar terrass om 21 kvm
- Högt läge med flödande sol
- Genomgående fina golv och ljusa materialval
- Generösa ljusinflöden från stora fönsterpartier
- Helkaklat och renoverat (2013) badrum med tvättpelare
- Rogivande sovrum som rymmer dubbelsäng
- Toppfräscht kök med vit skåpsinredning och ett ljust kakel ovan arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin
- Till lägenheten finns vinförråd i källarplan
- Tillhörande lägenheten finns ett källarförråd om ca 4 kvm
- Stor hiss
- Centralt läge med allt som går att önska i närområdet
- Utmärkta kommunikationer med T-bana och busslinjer
- Stabil Brf