BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tegelviksgatan 41, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 5794
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna härliga 3:a med två soliga terrasser med sjöutsikt! En lägenhet i ostört läge med fönster som släpper in ljus från tre väderstreck.  

Direkt i tamburen möts man av det välkomnande ljuset som strömmar in från ett av lägenhetens många fönster. I hallen finns klinkergolv, goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i flera garderober.

Kök med gott om plats för flera matglada gäster. Köket är inrett i fräscht vitt med kakel ovanför spis och diskbänk. Från köket når man den ena av lägenhetens två härliga terrasser i norrläge med förmiddagssol.

Det öppna vardagsrummet är trivsamt med ljusa väggar mot den vackra parketten. Det stora fönsterpartiet släpper in härligt ljus. Här nås lägenhetens andra terrass i söderläge med utsikt över den lummiga innergården och takåsarna.

Sovrum 1, som man når via vardagsrummet, är större med tapetserade väggar mot grått golv. Här finns gott om förvaring i form av en garderobsvägg.

Sovrum 2 är mindre med ljusa väggar mot matchande golv.

Badrummet med vitt kakel och klinker är välutrustat med badkar, tvättställ, handduksvärmare, tvättmaskin och golvvärme. Ett trivsamt runt fönster ger naturligt ljus och bidrar till en marinkänsla.