BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Stureparken 5, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 14721
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Östermalms bästa adresser i välskött sekelskiftesfastighet anno 1884 erbjuds nu möjligheten att förvärva ett drömboende i toppklass med optimal planlösning, balkong i västläge, generös takhöjd, stilsäker inredning och smakfullt utförd renovering med högsta detaljfinish!

Väl inne i lägenheten möts du av en imponerande takhöjd om cirka 3,85 meter och en öppen planlösning med varje detalj och kvadratmeter på rätt plats. Här finns ett ljust sällskapsrum med anslutning till härlig balkong i västläge för bästa eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är lugnt belägen mot innergården. Köket är i absoluta toppskick med inbyggd kyl/frys, kombiugn och diskmaskin samt matplats för ca 4-6 pers. Sovrummet är stort och rymligt med helt fritt läge utan insyn mot Stureparken. Här finns goda förvaringsmöjligheter med plats för garderober. Det finns även inbyggd och generös förvaring i hallen mellan sällskapsrummet och sovrummet. Exklusivt och stilrent badrum med golv och väggar i vit marmor, vägghängd wc, golvvärme och dusch. Förberett för tvättmaskin.

Ytskikten består i övrigt bl.a. av vacker fiskbensparkett, höga pampiga fönsterpartier och exklusiv Carraramarmor samt armaturer från Vola.

Trevlig grönskande innergård med gemensamma utemöbler och grillmöjligheter.  Inom kort promenadavstånd ligger Östermalmstorg, Karlaplan och Strandvägen. I närområdet finns ett stort utbud av Stockholms bästa restauranger, butiker och caféer. Mycket bra kommunikationer med T-bana Östermalmstorg och buss.

- Drömboende i toppklass
- Välskött sekelskiftesfastighet anno 1884
- Optimalt planerad
- Blk ö.g. i västläge med em- och kvällssol
- Takhöjd om ca 4 meter
- Helt utan insyn med fri utsikt över Stureparken
- Påkostad renovering och stilsäker inredning
- En av Sthlms tveklöst bästa adresser