BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Brännkyrkagatan 79, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 7279
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till detta guldkorn högst upp i huset med balkong i söderläge och en hänförande utsikt över himmel och takåsar. Här erbjuds ett komplett och välrenoverat hem med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats! Belägen i trivsamma kvarter runt Mariatorget med all tänkbar service i närområdet!

Bostaden är fantastiskt ljus och fräsch med genomgående vackra trägolv, luftiga rum och en välbevarad charm där klassiskt möter modernt på bästa sätt. Bevarade tidstypiska detaljer från byggåret såsom trägolv, takstuckatur, höga golvsocklar, takrosetter, serveringsskåp och spegeldörrar. Dessutom har lägenheten ovärderliga bekvämligheter i form av diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme. Allt detta och lägg därtill det höga läget på våning 5 och den möblerbara balkongen i högt och fritt söderläge!

Vidare erbjuds fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp, ett toppfräscht kök med plats för matbord, ett stort och luftigt vardagsrum som nås igenom vackra dubbeldörrar från köket, rogivande sovrum beläget mot innergård med utgång till balkongen där frukosten kan avnjutas sommartid. Ett hem att trivas i helt enkelt, här är det enkelt att längta hem.

Optimalt läge på lugn och tyst gata men med puls, nöjen och service i närområdet. Kom och upplev känslan i denna härliga pärla! Varmt välkommen på visning!

-Högt och fritt läge med utsikt över himmel och takåsar
-Stor balkong i söderläge med sol hela dagen
-Attraktivt läge intill Mariatorget
-Många bevarade tidstypiska detaljer från byggåret
-Omsorgsfullt renoverad med stilrena materialval
-Diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare
- Högt i tak vilket skapar en otrolig rymd
-Goda förvaringsutrymmen
-Till lägenheten hör ett stort källarförråd
-Stabil och välskött förening
-Trevlig innergård med grillmöjligheter och soldäck