BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Hagagatan 17A

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 6097
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en synnerligen trivsam lägenhet med allt som önskas runt husknuten. Här bor du granne med Odenplan och Observatorielunden samtidigt service och shopping finns i överflöd längs Sveavägen och Odengatan. Balkongen i syd-sydost ger gott med ljus och öppnar upp för varma sommarkvällar. Lägenheten är genomgående renoverad i mycket gott skick samtidigt som den goda planlösningen ger gott om ytor för både möblemang och förvaringslösningar. Det lugna läget gör att man bor ostört mitt i några av Vasastans mest populära och eftertraktade kvarter.

Varmt välkommen på visning!

- Mycket välplanerad med alla ytor på rätt plats. Sovrum med gott om plats för stor säng och rejäla förvaringslösningar. Köket har fullstor matplats och vardagsrummet är stort nog för både soffgrupp, sällskapsmöbler och stora middagsbjudningar. De två fönstren ger vardagsrummet fina ljusflöden och förhöjer känslan av rymd.

- Fin balkong i syd-sydöst läge med plats för möblemang. Rätt positionerad i direkt närhet till köket.

- Synnerligen fint renoverat kök med både inbyggd diskmaskin och induktionshäll. Här finns även kyl/frys, ugn, spisfläkt och micro. Köket erbjuder gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen.

- Hela lägenheten är fint renoverad med nya ytskikt och ett renoverat badrum med grått klinkergolv samt vita kaklade väggar. Sober badrumsinredning samt både glasvägg och regndusch.

- Brf med låga avgifter där 38 av föreningens totalt 234 medlemslägenheter fortfarande är hyresrätter. Vilket är en stor ekonomisk tillgång för föreningens gemensamma ekonomi.

- Utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer med bl.a. linje 4 och T-bana Odenplan runt hörnet.