BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Karlbergsvägen 68, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 5446
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen hem, högt upp i huset bland takåsar och himmel, till denna charmiga och genomgående 3:a anno 1931.

Lägenheten är ypperligt belägen i vacker fastighet, arkitektritad av en av 1900-talets främsta arkitekter - Cyrillus Johansson (1884-1959).

Här bor du på lugn gata, men med stadens myllrande puls runt hörnet. Området kring Birkastan brukar ofta kallas för "Lilla Paris" och det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör stämningen kring dessa gator så gemytlig. Kanske är det blandningen av små udda butiker, restauranger, mysiga caféer och bagerier som bidrar till den levande atmosfären och den härliga "utomlandskänslan". Trots pulsen, infinner sig lugnet så fort du når det eftertraktade läget på Karlsbergsvägen, där fridfull tystnad och grönska råder.

Väl inne i lägenheten erbjuds alla rätta attribut, stora spröjsade treluftsfönster, spegeldörrar och fin fiskbensparkett. Stilsäkert, elegant och smakfullt med en ljus och stilren färgsättning. Det generösa ljusinflödet tillsammans med rymden skapar en hög trivselfaktor. Köket löper längs ena väggen med tillhörande köksö för god förvaring, badrummet är helkaklat med avgränsad duschdel och de två sovrummen känns ombonade och rogivande i tyst gårdsläge. Listan på kvalitéer i detta boende kan göras lång.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med två busslinjer utanför porten samt T-bana och pendeltåg några minuter bort.

Varmt välkommen på visning!

- Högt upp i huset, på våning fyra med pampig utsikt över grannhusens takåsar och himmel.
- Både vardagsrummet och sovrummet erbjuder spröjsade treluftsfönster där vardagsrummets söderläge ger fina ljusflöden.
- Genomgående charmiga attribut genom stora spröjsade fönster, spegeldörrar och fin fiskbensparkett som alla hör epoken till.
- Smart planlöst där vardagsrummet rymmer både matplats och sällskapsdel, vilket bidrar till den trivsamma och sociala atmosfären.
- Båda sovrummen ligger avskilt i tyst gårdsläge.
- Renoverat och helkaklat badrum (under sommaren 2013) med modern inredning och golvvärme.
- Renoverat Kvik kök (under sommaren 2013) med smakfull inredning, integrerad kyl/frys från AEG, induktionshäll och varmluftsugn från Siemens samt köksfläkt. Här finns även en infälld diskho samt integrerad diskmaskin från Siemens. Smart planlöst där köksön ger ytterligare arbetsytor.
- Inbyggd garderob finns i passagen in till lilla sovrummet, både det större sovrummet och vardagsrummet har gott om ytor för förvaringsmöjligheter.
- Nyttjanderätt till vindsförråd om ca 5 kvm.
- Till lägenheten hör även ett låsbart vinskåp i källaren med plats för 100 flaskor.
- En av få föreningar priviligerad med en egen trädgård framför fastigheten och för att inte glömma, föreningens trivsamma bakgård som är utrustad med trädgårdsmöblemang - perfekt för frukost eller middag ute!
- Stabil, stambytt och engagerad Brf i välskött fastighet. Myckt god ekonomi med endast 1.9 mkr i skulder och ca 1 mkr i kassa.
- Utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss, T-bana samt pendeltåg.