BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Wollmar Yxkullsgatan 11, 3 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 5109

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet som genomgående är i mycket gott skick! Lägenheten kan enkelt göras om till 4 rok.

Inbjudande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter. Genomgående trägolv ger en varm känsla i hela lägenheten.

Vardagsrummet är stort och luftigt med direkt access till arbetsrummet/sovrummet. För den som önskar finns möjlighet att köket flyttas till detta utrymme för att göra ytterligare ett sovrum av nuvarande kök. Det stora ljusinsläppet samt de ljusa väggarna gör detta till ett mycket trivsamt rum att umgås i. I vardagsrummet har tidigare funnits en kakelugn. Den är nu nedmonterad men finns kvar.

Det sociala köket från 2008 är smakfullt inrett. Ljus Corian bänkskiva och vita köksluckor matchas av det läckra gröna kaklet. Här finns gott om både arbetsytor och förvaring. I köket finns matplats för flera matglada gäster! Genom fönsterpartierna ges en trevlig utsikt över takåsarna. Köket är rikligt maskinellt utrustat och har alla bekvämligheter.

Sovrum 1 är ljust och behagligt. Sovrummet är inrett med garderobsvägg som ger mycket bra förvaring. Härligt fönsterparti med dubbla glasdörrar leder ut till balkongen i bästa söderläge och genom fönstrena ges ett värmande ljusinsläpp som är behagligt att vakna till. Balkongen ligger in mot den vackra innergården som sommartid blomstrar med magnoliaträd.

Sovrum 2 ger, tillsammans med omfamnande väggar i ljus kulör och den fina parketten, ett mysigt intryck. Här finns utrymme för både sängplats samt arbetsyta.

Arbetsrummet/Sovrummet används idag som ett barnrum och ligger i anslutning till vardagsrummet. Vill man är det här enkelt att sätta upp en vägg för att göra detta till ett avskilt rum.

Badrummet från 2005 är helkaklat i fräscht vitt med ett snyggt mörkt klinkergolv. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin, golvvärme, badkar samt WC och tvättställ i vitt porslin.

Välkommen till ett hem att trivas i!