BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sollentuna Centrum

Sollentunavägen 151, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 1116
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende högt upp i huset med genomgående planlösning och generös balkong mot föreningens lugna innergård! Bostaden är belägen precis intill populära Sollentuna Centrum!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en genomgående planlösning, ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här finner du ett toppfräscht och modernt kök med perfekt utrymme för stor matplats, ett luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor, ett rymligt och rogivande sovrum med gott om garderober och fönster mot den lugna innergården samt ett toppfräscht och helkaklat badrum med bl a badkar och tvättmaskin samt torktumlare. Vidare erbjuds den möblerbara balkongen belägen i bästa sydvästläge mot innertgården där många mysiga sommarkvällar kan spenderas. 

Hiss finns i huset och den går hela vägen ner till garaget. Innergården är Cirkusplatsens egna oas - bilfri och privat för de boende i huset. Här finns lekplats för barnen, bänkar och bord samt ett gemensamt inglasat uterum.

Ett boede att trivas i helt enkelt - varmt välkommen på visning!

-Attraktivt läge
-Genomgående planlösning med bra ljusinsläpp
-Balkong i sydvästläge med många soltimmar
-Toppmodernt kök och badrum
-Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
-Engagerad Brf med stabil ekonomi
-Närhet till grönområden, vatten, kommunikationer samt service