BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Norrtullsgatan 11, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 15662

Beskrivning

BOSTHLM har nöjet att presentera ett hem som överträffar det mesta. Lägenheten bjuder på stora, luftiga rum med vita väggar och fina trägolv. Stor balkong med morgonsol och tilltagen uteplats med kvällssol. Fungerande öppen spis förhöjer charmen, samtidigt som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin underlättar vardagen. Genomgående fint renoverad där materialvalen valts med omtanke. Här har vi ett hem som inbringar lugn mitt i staden.

Detta drömboende har allt och lite till

- Stor uteplats i avskilt läge på öppen gård med långa avstånd till närliggande huskroppar. Stort trädäck ger gott om ytor för möblemang och inredning. Sydvästläget ger sol från sen frukost till skyming.

- Balkongen ligger i nordost-läge och löper även den längs fastighetens fasad. Här finns ytor för möblemang och inredning. Morgonsol. Skyddat läge mot vardagsrummet utan direkt insyn.

- Hela lägenheten är omsorgsfullt renoverad med en välbevarad funkis-charm där 30-talets strama linjer möter materialval såsom marmor och ljusbetsad fiskbensparkett.

- Den praktiska andan märks väl i den välplanerade planlösningen; både badrum med badkar och gäst-wc, två stora sovrum med gott om förvaring, stort vardagsrum där kök och matplats får en naturlig yta i djupet av rummet nära den öppna spisen. I sällskapsdelen nära balkongen finns det gott om plats för både soffgrupp och trivselmöblemang.

- Den inre hallen erbjuder städskåp, linneskåp och bäst av allt tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare. Genom denna yta avskiljs lägenhetens mer privata del med de två sovrummen och badrum mot den mer sociala delen med allrum, kök och gäst-wc.

- Här möts man av tidstypisk charm genom fungerande öppen spis, tilltagna fönster, ljusbetsad stavparkett och extra ljusinsläpp genom både balkong- och altandörrar.

- Badrummet stambyttes och renoverades 2009, här finns utöver badkar även golvvärme, handdukstork och vägghängd toalett. Stilrena vita ytskikt med infällda grå fält och påkostad badrumsinredning.

- Toaletten som också den renoverades och stambyttes 2009 har utöver samma inredning även ett handfat.

- Köket med grå luckor installerades sent 2014. Både bänkskiva och stänkskydd är av Carrara marmor vars färgsättning går i ton med luckorna. De fina mässingsdetaljerna ger en hemtrevlig och varm känsla. Utrustat med varmluftsugn, diskmaskin, induktions-häll, micro och till höger finns inbyggd kyl/frys. Överskåpen har vita luckor och underliggande spotlights. Vitvaror från Bosch och Siemens.

- Båda sovrummen har plats för dubbelsäng (180cm).

- Gott om förvaringsutrymmen där den största finns i det större sovrummet genom platsbyggd garderob med skjutdörrar. Det mindre sovrummt erbjuder garderob/klädkammare även det.

- Välskött Brf och fastighet utan varken kommande större renoveringar eller förändringar av månadsavgiften.

- I dagens läge är inga avgiftsförändringar planerade, dock ligger det motion om avgiftsänkning framöver då ekonomin i föreningen är mycket god.

- Fastigheten har ett garage med 60 platser som ligger i källarplan. Platserna är endast tillgängliga för medlemmar i föreningen.

- Synnerligen populär adress med direkt närhet till Odenplan, Vasaparkens och Observatorielunden.

Varmt välkommen på visning