BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Maria Prästgårdsgata 12 A, 3tr

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 2539
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress precis intill Mariatorget erbjuds nu möjligheten att förvärva ett toppfint och ljust sekelskiftesboende med mini-tvåa känsla och generös takhöjd om cirka 3 meter samt mkt låg avgift i Brf med god ekonomi.

Lägenheten har tidigare smakfullt renoverats till toppskick. Här finns ett helkaklat fräscht badrum med dusch och ett modernt välutrustat kök med härlig känsla samt ett platsbyggt sovloft som på ett optimalt sätt frigör sällskapsytor. Under sovloftet finns dessutom möjlighet tll att bygga en stor walk-in closet men en mindre klädkammare finns redan på plats. Här finns härliga ursprungssnickerier bevarade i form av vackra trägolv, unika originaldörrar, djupa fönsternischer och övrig stuckatur i genomgående fräscht skick. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har förråd både på vinden en trappa upp och samt ett mindre utrymme för förvaring i källaren.

Mycket stabil och väslkött förening som idag är helt skuldfri med ca 5mkr i omsättningstillgångar. Den låga månadsavgiften kan dessutom ev. komma att sänkas ytterliggare framöver.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Bästa adress precis intill Mariatorget

- Högst upp i huset

- Generös takhöjd om ca 3 meter

- Mkt låg månadsavgift

- Skuldfri Brf med mycket god ekonomi

- Toppfin och ljus