BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Upplandsgatan 77A, 2 tr ö.g

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5099
  • 5825
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en välrenoverad, ljus och trivsam sekelskiftesvåning belägen på attraktiv adress i hjärtat av trendiga Vasastan. Ultimat läge på lugn del av Upplandsgatan i ett charmigt gårdshus anno 1899 med puls och nöjen runt hörnet. Lägenheten är totalrenoverad till absoluta toppskick under de senaste åren där både badrum, kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende!

Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång med hiss, som välkomnar er in i denna spatiösa våning. Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående vackra behandlade trägolv i original och ljusa tidlösa ytskikt, charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom stuckatur, stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Takhöjden över 3 m som skapar en otrolig rymd.

Från vardagsrummet når ni lägenhetens härliga balkong i ett högt och fritt läge med sol under eftermiddagen under sommarhalvåret. Gott om plats att möblera upp med både stolar och bord. Utsikt över takåsar mot den lugna och grönskande innergården.

Vidare får ni ett renoverat kök (2014) med vita luckor i fullhöjd. Här finns samtlig maskinpark snyggt integrerat i köket och gott om plats för förvaring samt arbetsytor till matlagning. Lyxigt renoverat badrum (2018) med stilrena materialval, golvvärme och duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare för samtlig komfort. Rofyllt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och förvaring i garderobslösning.

Generöst vardagsrum som inrymmer stora och sociala sällskapsytor och gott om plats för både soffgrupp och matplats för större sällskap. Gott om förvaring finner ni i inbyggda garderober i både sovrummet samt intill badrummet. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd om ca 5-6 kvm. 

Goda kommunikationer med både T-bana med Odenplan i direkt närhet! Solid förening med extremt god ekonomi, en väl underhållen fastighet samt underhållsplan och tillgångar i form av lokalintäkter samt en trevlig grönskande innergård. Attraktivt belägen på Upplandsgatan, här har du nära till allt stadens puls, med restauranger/butiker så väl som Hagaparkens grönska och rekreationsmöjligheter.

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet som ni inte får missa!

-Topprenoverad sekelskiftesdröm högt upp i huset med solig balkong i lugnt gårdshus på bästa adress!
-Välbevarad charm och högt i tak över 3 m vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra trägolv och smakfulla nymålade ytskikt
-Toppfräscht kök med badrum renoverat under 2018
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten