BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede / Gamla Enskede

Nynäsvägen 312

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 5663
  • 2562
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva ett charmigt sekelskiftesboende i populära Gamla Enskede. Här presenteras ett hem med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats!

Bostaden är ljus och fräsch med en genomgående planlösning med en underbar och rogivande utsikt mot lummig grönska. Sekelskiftet gör sig påmint i form av dels takhöjden om ca 3,40 m, men även alla välbevarade detaljer, såsom djupa fönsternischer, vackra spegeldörrar och de väl omhändertagna golven.

Här erbjuds luftiga rum och en välbevarad charm där klassiskt möter modernt på bästa sätt. Ett toppfint kök med utrymme för en ordentlig matplats, ett ljust och rogivande sovrum samt ett badrum i tidlösa färger. Ett ombonat hem med en ljus och tilltalande färgskala, generösa ljusinsläpp och ett rogivande läge med pulsen några minuter bort.

Optimalt läge i lugna kvarter men med puls, nöjen och service på ett bekvämt avstånd. Här bor du nära bl a t-bana, ica, apotek, pressbyrå, gym, blomsterhandel, bageri, populära matboden samt flera små mysiga butiker.

Kom och upplev känslan i denna härliga pärla!

(OBS! Lägenheten har även goda möjligheter att eventuellt planeras om till 3 rok. OBS: Se förslag / inspiration i alternativ planskiss. En eventuell ombyggnation bör alltid utredas via fackman och efter godkännande hos brf samt berörd myndighet vid behov.)

- Insynsfritt
- Optimalt läge med ett rogivande närområde
- Ljusa och tidlösa ytskikt
- Låg avgift
- Goda förvaringsmöjligheter med flera platsbyggda garderober samt både källar- och vindsförråd
- Genomgående vackra golv och tidstypiska detaljer
- Toppfint kök med matplats för 4-5 personer
- Stabil förening med god ekonomi
- Trevlig innergård
- Närhet till stadens puls men även all tänkbar service i närområdet
- Goda kommunikationer med Sandsborgs T-bana ett stenkast bort