BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Lundagatan 4

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 3028
Värdera din bostad

Beskrivning

I välhållen 50-tals fastighet, i ett optimalt hörnläge, högst upp i huset, finns nu denna stilsäkra 4:a att förvärva. Bostaden är omsorgsfullt renoverad med en fin mix av gammalt och nytt och den välbevarade 50-talscharmen har fått leva vidare i hela fastigheten.

Huset byggdes i början av 50-talet åt läkare på Smittskyddsinstitutet, detta har bidragit till varje lägenhets unika charm och utformning.

Väl inne i bostaden finner man luftiga rum samt materialval av god standard och kvalité. Tre rogivande sovrum, ett toppfint och platsbyggt kök samt ett badrum med tvättmaskin. Den ljusa färgsättningen tillsammans med de välbevarade golven bidrar ytterligare till trivselfaktorn. Med utgång från vardagsrummet når man lägenhetens balkong - i helt rätt väderstreck.

Närområdet är rikt på allt! Kommunikationsmässigt tar man sig vidare med buss eller Västra skogens T-bana. Solna centrum ligger ca 1 km bort med sitt stora utbud av butiker, shopping, caféer restauranger och övrig service. För den som vill bada eller bara njuta av naturen finns Pampas Marina, 4H-gården samt Huvudsta-badet vid Huvudsta slott. Pampasparkens parklek ligger även på andra sidan vägen och samlar barn och föräldrar från hela området. I området finns även 6 st förskolor samt 2 skolor.

Varmt välkommen på visning!

-En rymlig hörnlägenhet högst upp i huset
-Rymligt vinds- samt källarförråd (vindsförrådet om ca 12 kvm)
-Solig balkong i rätt väderstreck
-Goda förvaringsutrymmen med en praktisk klädkammare
-Ljus färgsättning och tidlösa materialval
-Goda kommunikationer med både T-bana och buss
-Toppfint och platsbyggt kök
-Helkaklat badrum med tvättmaskin
-Stabil förening
-Ett rikt närområde med allt på bekvämt avstånd