BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Kungsklippan

Kungsklippan 11, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 24 kvm
  • Såld
  • 18158
  • 1276
  • 11265
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1a med ett magnifikt läge på populära Kungsklippan. Med sitt höga läge och hänförande utsikt över Kungsholmens takåsar och ner mot Norr Mälarstrand och Riddarfjärden.

Här bor man med närhet till vatten, goda kommunikationer med t-bana direkt utanför porten, mysiga promenadstråk och city ett stenkast bort. Lägenheten är inflyttningsklar där tillträde kan ske omgående och passar såväl singeln som er som söker en övernattningslägenhet med ett optimalt läge.

Väl inne i lägenheten får man uppleva en toppfräsch och ytterst välplanerad enrumslägenhet med utsikt över stad och takåsar. Ett toppfint och fullutrustat kök, välrenoverat och helkaklat badrum samt ett funktionellt allrum med en charmig burspråk. Trevlig hall med avhängning -och förvaringsmöjligheter direkt innanför ytterdörren. Säkerhetsdörr finns installerad.

Helkaklat badrum med WC, duschhörna samt handfat med överhängande spegel. I köket finns det svarta skåp och lådor samt vitt kakel ovan arbetsbänken i ek. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, fläkt och ugn. Allrummet är ljust och luftigt. En lättmöblerad yta som rymmer, sänghörna, soffmöblemang och andra bekvämlighetsmöbler. Fönster i burspråk som skänker gott om ljus.

Trevlig förening som har gemensam tvättstuga, cykelförråd och innergård med tillgång till sittgrupp och grill om sommaren. Till lägenheten hör ett förråd. Extremt solid ekonomi med låg belåningsgrad i välunderhållen fastighet. Omåttligt populära Kungsklippan är en oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen invid vattnet. Med bara några minuters promenad ned till Kungsholmstorg med samtliga affärer, service och kommunikationer in till city med tunnelbaneuppgång direkt utanför porten! 

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet - tillträde omgående möjligt!

- Inflyttningsklar 1a som passar perfekt som första lägenhet eller övernattningsboende!
- Sydöstligt läge med sol stora delar av förmiddagen och fri utsikt över city och ner mot Riddarfjärden
- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterpartier i gavelläge som släpper in gott om ljus
- Renoverat kök, sovrum med plats för dubbelsäng, renoverat helkaklat badrum
-Solid förening med extremt god ekonomi i välskött fastighet och trevlig gemensam innergård
-Utmärkta kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till Centralen och t-bana utanför porten
-Attraktiv adress på Kungsholmen med närhet till både vatten och citypuls!