BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Styrmansgatan 37

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 2654
Värdera din bostad

Beskrivning

Synnerligen väldisponerad 2:a - högt fritt läge- balkong - Anno 1896 - ljus  lägenhet med tre stora fönster mot Styrmansgatan - Attraktivt belägen mellan Strandvägen och Karlaplan

Redan i entrén känner man den öppna och luftiga atmosfären genom den generösa rumshöjden. Väldisponerade 45 kvadratmeter med bra sällskapsytor och den genomgående planlösningen ger goda ljusinsläpp. Arkitektritat kök med vitvaror av mycket hög kvalité. Plats för matbord i köket. Sällskapsdelen är ljus och luftig med vackert furugolv i original vilket ger en genuin, trivsam känsla. Sovrummet i ostört läge med stort fönster i fritt läge, högt över Styrmansgatan. Platsbggd bokhylla samt rymlig, inredd walk in closet ger god plats för klädavhängning och ytterligare förvaring. Möblerbar hall och stilrent badrum. Ett sällan sett så genuint och trivsamt hem med hög charmfaktor, på bästa adress - Måste ses - Välkommen!

 

- Fritt läge mot park
- Fastighet anno 1896

- Efterfrågad adress

- 4 trappor med hiss

- Balkong mot innergård

- Genomgående planlösning

- Arkitektritat kök med exklusiva vitvaror

- Furugolv i original

- Generös takhöjd

- Rymlig walk in closet

- Stilrent badrum

- Strandvägen och Djurgården i direkt närhet

 

NY PARK I KVARTERET KRUBBAN

Mitt emot fastigheten skapar SFV en ny trädgård där såväl form som innehåll återknyter till den köks- och nyttoträdgård som på 1700-talet låg på samma plats och tillhörde Oxenstiernska Malmgården. Våren 2014 är det dags för invigning av första delen av den nya trädgården med stenkantade grönytor, äppel- och päronträd samt två boulebanor.