BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

John Ericssonsgatan 11, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 1405
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och ljus mini-tvåa med optimal planlösning i hjärtat av Kungsholmen, ett stenkast från Kungsholms Torg och Norr Mälarstrand!

 

Väl inne i lägenheten finner du en tilltagen takhöjd och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i både sovrummet och vardagsrummet. Här finns bl.a. ljusa vackra golv i form av vitbetsad fiskbensparkett, nymålade vita väggar samt flera exklusiva detaljer. Med ett ostört och lugnt hörnläge över gården ligger det rogivande sovrummet som med lätthet rymmer en dubbelsäng och smart förvaring. En rymlig klädkammare i hallen ger utmärkt utrymme för klädavhängning. Badrummet är toppfräscht och helkaklat med dusch och tvättmaskin. Unikt och påkostat kök i toppklass med moderna vitvaror inkl. diskmaskin och smarta förvaringsutrymmen. Här finns även bl.a. en bänkskiva i ljus marmor samt diskho och blandare i mässing som ger en härlig och exklusiv känsla. Perfekt för dig som söker det lilla extra!

Stabil och välskött förening med alla stora renoveringar genomförda. Gemensam takterrass samt flera gårdsterrasser finns. God ekonomi i föreningen där avgifterna inkluderar både kabel-tv och bredband samt värme och vatten.

Runt hörnet finns Fridhemsplan samt Rådhusets tunnelbana och flera busslinjer. Härlig grönska finns i populära Rålambshovsparken som endast ligger ett par kvarter bort. Måste ses!

- Exklusiv mini-tvåa

- Optimalt planerad

- Rymligt sovrum

- Kök och bad i toppskick med både diskmaskin och tvättmaskin

- Bra förvaring i Klädkammare

- Vackra nyrenoverade ytskikt

- Tilltagen takhöjd

- Stora fönsterpartier i flera väderstreck

- Takterrass och gårdsterrasser för grillning och solbad

- I hjärtat av Kungsholmen

- Ett stenkast ifrån Kungsholms Torg och Norrmälarstrand