BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornstull

Högalidsgatan 44B

  • 2 rum och kök.
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2841
Värdera din bostad

Beskrivning

Fullstor 2:a anno tidigt 1900-tal som nyligen renoverats och restaurerats till ett trivsamt och bekvämt hem med generösa sällskapsytor och luftig atmosfär, 3,10 m rumshöjd!

 

Äldre charm i kombination med klassiska material- och färgval. Genuina hårdvaxade trägolv breder ut sig genom vardagsrummet, sovrummet och hallen. Enhetligt vitmålade väggar. Påkostat kök med genomtänkt funktion och integrerade vitvaror, delvis inbyggda högskåp för effektiv förvaring. Stort sovrum som ledigt rymmer både dubbelsäng och arbetsplats. Utmärkta förvaringsmöjlighter i platsbyggd garderob och i de medföljande förråden i källare och vind. Rymligt badrum med golvvärme och Victorian Tiles klinker. Generös duschplats med utrymme för badkar och tvättmaskin för den som önskar.

 

Ett hem inrett med mycket värme och känsla - tidlösa, dekorativa detaljer som klassiska strömbrytare och uttag i bakelit, carreramarmor, exklusivt klinker och vackra dusch- och tvättställsblandare. Roliga inslag såsom fönster till badrummet och gammal industrilampa som köksbänksbelysning. Väl valde detaljer som lätt harmoniserar med den övriga interiören.

 

Sann sekelskifteskaraktär genom de höga fönstren med spröjs, den generösa rumshöjden och de speglade dörrarna. Ett rofyllt och levande hem med plats att växa i och som skapar glädje under en längre tid – välkommen!

 

- Fastighet anno 1913

- 3,10 m i rumshöjd
- Sann sekelskifteskaraktär
- Goda förvaringsmöjligheter i två medföljande förråd
- Uttag för tvättmaskin

- Integrerade vitvaror
- Bänkskiva i carraramarmor
- Platsbyggd, stor garderob i sovrummet
- Vackra spegeldörrar
- Osmo vaxad fiskbensparkett
- Golvvärme i badrummet
- Badrum med exklusiv klinker, Victorian Tiles
- Uttag och strömbrytare i bakelit, Byggfabriken
- Sovrum mot lugn innergård
- Linneskåp i vardagsrummet
- Granne med Högalidsparken
- Nära T-bana och Hornhuset
- Vackra promenad- och joggingstråk runt knuten