BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre Kronors väg 52, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • 5.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade gavel 4: a om 83 m² med fin utsikt mot Svindersviken från både balkong och vardagsrum! 

Bostaden har en rymlig entréhall med både avhängningdel och garderober. 2 duschrum varav det ena med tvättmaskin och tumlare. Vardagsrum och kök ligger med öppen planlösning, om totalt 30 m², samt utgång till balkongen!Här ryms både soffgrupp och tv-möbel samt större matbord för 6-8 personer. Balkongen når man från vardagsrummet och den ligger i ett soligt högre läge där du kan njuta av både frukost, lunch och eftermiddag i solens strålar (se Peabs projektsida för solstudie). Från både balkongen och del av vardagsrummet njuter man av utsikten mot Svindersviken och vattnet. 

Köket har luckor i grått med beslag i silver samt bänkskiva och stänkskydd i matchande marmorliknande laminat. Här finner du energieffektiva vitvaror såsom induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, fullhöjd kyl och frys samt diskmaskin. Bostaden har två helkaklade badrum med kakel i vitt och klinker i grått. Badrummen är utrustade med duschväggar, breda tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstorkar samt toaletter. I det större finns tvättmaskin samt torktumlare med arbetsbänk samt rejält väggskåp.

Det finns tre sovrum som alla vetter mot gården. Master bedroom är på rymliga 15 m² och rymmer större säng samt har god förvaring med garderobsvägg. Övriga sovrum rymmer säng, skrivbord och förvaring i dubbla garderober.

Bostaden har som tillval genomgående ljus vitlaserad 3-stavs ekparkett samt kökets vitvaror i rostfritt. Därtill släta vita innerdörrar och vitmålade väggar. Stora fina fönster som med gavelläget ger ett härligt ljusinsläpp. Fina fönsterbänkar i natursten. Totalt med linne- och städskåp finns 12 garderober. Lägenheten är Svanen-märkt med låg energianvändning. 

Bostaden säljs på ritning men är i stort sett klar med planerat tillträde 2024-08-22 (eventuellt tidigare kan vara möjligt). Slutbesiktning gjordes den 3 april 2024 och då togs även bilderna i annonsen. Några av bilderna har blivit digitalt möblerade för att ge en inblick i hur bostaden kan möbleras.