BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Magnus Ladulåsgatan 19, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • 6.470.000 kr / Såld
  • 5867
  • 336
  • 7160
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exceptionellt välplanerade lägenhet med stor inglasad balkong i bästa söderläge. Fräscht renoverat kök och badrum, två bra sovrum samt en rymlig klädkammare. Fastigheten ligger i ett område nära både T-bana och pendeltåg. Det finns ett flertal stora mataffärer inom 200 meter och nya krogar och caféer poppar upp i allt raskare takt.  

Hall 
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel. Omgivande väggar är målade i en ljust syrenblå nyans. Golvet är belagt med kalksten som är såväl snyggt som praktiskt. Det finns bra plats för klädavhängning direkt innanför entrén. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. 

Vardagsrum och kök 
Till höger om hallen ligger vardagsrummet som har en delvis öppen planlösning mot köket, vilket skapar en luftig sällskapsyta som blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Man har bra kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Vardagsrummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt möblemang efter behov. 

Arbetsytorna i köket är väl tilltagna och inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av kyl/frys, spishäll med tillhörande ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Gott om plats i köksskåpen som har vita släta luckor. Vitt kakel ovanför den rostfria diskbänken. Matplatsen är trevligt placerad vid fönster. 

Omgivande väggar i kök och vardagsrum är vitmålade och på golven ligger hårdvaxolja askparkett.

Balkong
Från vardagsrummet finns utgången till den inglasade balkongen som har ett sydligt läge. Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag.  

Två sovrum
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum. Rummen har ett lugnt läge och vetter ut mot bilfria Södermalmsallén. Omgivande väggar är vitmålade och i det stora sovrummet finns en fondtapet i lekfullt mönster. På golven ligger oljad askparkett och i båda rummen finns garderober för förvaring. 

Badrum
I det stora och fräscha badrummet finns badkar, handfat, högskåp, handdukstork, wc, tvättmaskin och torktumlare. Vitkaklade väggar och matchande kalkstensgolv.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Bostadens nettoskuldsättning är 219.415 kr. Uppgifterna är hämtade från årsredovisningen 2021.