BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fartygsgatan 2

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 3881
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt tillfälle, äntligen en bostad i Sjöstan med frontläge och full vattenvy!  Välkommen till denna välplanerade 3:a med balkong högt upp i huset med sjöutsikt. Här bor du mitt i Hammarby Sjöstad med närhet till både vatten och grönska. Fantastiskt läge och en rymlig balkong med utsikt över vattnet gör detta till en bostad att trivas i. Här kommer ni få njuta av spektakulära solnedgångar och härliga sommarkvällar!

Från hallen når ni det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket. Här får man enkelt plats med stor soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Vacker utsikt mot vattnet. Mycket välplanerat och stort kök med köksö, här finns mycket goda förvaringsmöjligheter. Bra ytor för större middagar och bjudningar.

Bostaden har två rymliga sovrum. Ett av sovrummen är ett master bedroom med en hel garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum i neutrala färger med wc, handdukstork, väggskåp för förvaring, dusch, tvättmaskin och torktumlare samt god arbetsyta. Från vardagsrummet kommer man ut till den fantastiska balkongen. Balkongen erbjuder härlig kvällssol med utsikt över vattnet och vacker stadssiluett. Balkongen rymmer enkelt en bra sittgrupp.

- Rymlig balkong
- Sjöutsikt
- Hiss i huset
- Levande stadsdel
- Cafeer, butiker, restauranger
- Vacker promenadstråk längs vattnet

Välkommen på visning!