BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Nathorstvägen 14, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 2111
  • 1233
  • 4361
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa tvårummare med balkong i soligt läge och underbar utsikt!

Bostaden ligger på en lugn återvändsgata i natursköna Skärmarbrink i ett av de klassiska smalhusen från 40-talet. Den genomgående planlösningen och generösa takhöjden skapar en ljus och luftig känsla. Lägenheten består av ett väl tilltaget och inbjudande vardagsrum som är mycket lättmöblerat med plats för stor soffgrupp, tv-möbel, matbord eller kontorshörna. Härligt rofyllt sovrum med platsbyggda garderob och utrymme för större säng och ytterligare klädförvaring. Välplanerat kök med full maskinell utrustning, goda arbetsytor och en naturlig matplats. Köket kan delas av och på så sätt disponeras lägenheten som 3 rum och kök.

Vidare erbjuder lägenheten ett fräscht helkaklat ljust badrum som renoverades av föreningen i samband med stambyte. Badrummet upplevs ljust och rymligt tack vare fönster utan insyn. Välkomnande hall med väldigt bra förvaring i platsbyggda rymliga garderober. Från balkongen kan man njuta av solen hela dagen med naturen inpå knuten och samtidigt skymta Globen mellan husen.

Välskött förening med god ekonomi som gjort alla stora renoveringar. Här bor ni granne med populära Nackareservatet med sina långa motionsslingor, badsjöar och golfbana. I denna lägenhet får du det bästa av två världar - närhet till stan och ändå i en lugn och pittoresk miljö med skogen runt hörnet.

- Fantastisk utsikt helt fritt från insyn
- Möjlig trea
- Källarförråd och matkällare
- Tv & bredband ingår i avgiften
- Trevlig förening med god grannsämja
- Nyrenoverad tvättstuga
- Lummig gård med grillmöjligheter

På Nathorstvägen bor du med det bästa av två världar – med ett svårslaget läge där både Skärmarbrinks och Gullmarsplans T-bana ligger en kort promenad bort samtidigt som Årstavikens och Nackareservatets fina skogar och badplatser finns inom promenadavstånd. I Hammarbyhöjdens centrum finns god service med Coop, apotek, flertalet trevliga restauranger, mysiga fik samt gym. Även Globen ligger i närheten med ett stort utbud av butiker samt Tele2 Arena och Hovet som bjuder på både sportevenemang och konserter. Till råga på allt går det även bra att promenera in till Södermalm och allt som där finns att uppleva!

Varmt välkomna på visning!