BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 12, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 52.5 kvm
  • 3.495.000 kr / Såld
  • 3049
  • 633
  • 8226
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 2:a med stor inglasad balkong med underbar utsikt över grönska med Södermalms skyline i bakgrunden. På mysiga Hildebergsvägen ligger denna smakfulla och verkligen perfekt planerade 2:a. Bostaden har ostört gårdsläge och generösa fönsterpartier i gavelläge som ger härlig ljusinsläpp och utsikt. Här finns även utgång till en stor balkong med skjutbara glaspartier som man med fördel kan njuta av sköna sommarkvällar.

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

Närområdet är perfekt med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Bostaden disponeras enligt följande: 

Balkong - sommarens räddning
Stor ljuvlig balkong som nås från vardagsrummet vilket även medför till en naturlig förlängning av de sociala ytorna. Här kan man med fördel avnjuta alla måltider och bli hänförd av utsikten. Storleken gör att man får plats med både loungemöbler, grill och växtligheten. Balkongen har skjutbara glaspartier som gör det möjligt att nyttja ytan året om. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som skapar härligt ljusinsläpp. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och modernt u-kök med fokus på njutning och umgänge. Här har man öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen vilket skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda förvaringsytor bakom köksluckor och perfekta arbetsytor med mörkt kakel ovanför. Köksutrustningen består av integrerad diskmaskin, kyl/frys, häll, inbyggd varmluftsugn. Allt stilfullt och påkosta. Smidig bardel som både erbjuder avskärmning samt extra arbetsytor.  

Sovrum - Ostört läge mot gård
Rymligt sovrum som är lugnt belägen mot innergård med grönskande omgivning. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har perfekta förvaringsytor i form av en stor inredd skjutdörrsgarderob. Från sovrummet har man även en härligt utsikt över stans takåsar.  

Badrum - Stilfullt och välutrustat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme som bryter av på ett stilfullt sätt.  Badrumsutrustningen består av wc, kommod, spegelskåp och badkar. I badrummet finns även praktiskt förvaring via ett högskåp samt tvättmaskin och torktumlare.  

Hall - Perfekta förvaringsytor
Inbjudande hall som erbjuder plats för avhängning och skoställ. Förvaringen är den bästa med stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.