BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östberga / Älvsjö

Harplingegränd 8 1tr

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • 3.950.000 kr / Såld
  • 3634
  • 1167
  • 1947
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern och fin 4a på 104 kvm med milsvid utsikt mot Årstafältet och kringliggande omgivningar. Öppen och trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum, med ett snyggt kök och fint ljusinsläpp från mycket generösa fönsterpartier. Möjlig 5a om så önskas, se alternativ planlösning. Ljuset och solen tar sig fint in genom fönsterpartierna vilket i kombination med de ljusa färgvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem. 

De tre sovrummen är välplanerade och ligger i nära anslutning till badrummet. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket fortfarande är den layout som föredras av de allra flesta. Modernt fint badrum med tvättmaskin och torktumlare. 

- öppen social planlösning
- utsikt över Årstafältet
- fint skick
- möjlig 5a
- stor balkong

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier. Attraktivt läge utan någon direkt insyn. Här finns gott om plats för en stor soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Den öppna planlösningen mot köket gör att vardagsrummet blir till en naturlig samlingsplats. Utgång till stor balkong, och från vardagsrummet finns ingång till generös klädkammare. 

Balkong
En generös balkong i vinkel med en fin utsikt över Årstafältet och grönskande omgivningar. Balkongen får plats med loungedel, matbord och grönskande odlingar. Verkligen en plats för avkoppling och harmoni. 

Kök
Köket är riktigt snyggt med vita köksluckor och vitt kakel som bryter av fint mot bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, ugn, mikro, häll och diskmaskin. Lagar man kryddstark mat skulle man kunna justera den öppna planlösningen. Annars så är det ett socialt fint kök där det är möjligt duka upp för många gäster. 

Sovrum 1, 2, 3 (4) 
Tre utmärkta sovrum där ett har bra med plats för dubbelsäng och förvaring. De andra två något mindre och perfekta som barnrum eller arbetsrum om så önskas. Även här finns plats för garderober. Finns behov för ett 4e sovrum skulle man kunna dela av vardagsrum. 

Badrum & gäst-wc 
Badrummet är både snyggt och praktiskt. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare samt väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp, WC och dusch. Separat extra gäst-wc. 

Hall 
Välkomnande hall och bra med plats för kläder, bland annat i en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas. En inre hall med plats för ytterligare garderober eller kanske en arbetshörna. 

Förvaring
Generös klädkammare i lägenheten. Finns också ett externt förråd.