BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Mariehäll/Annedal

Askängsbacken 16

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 3624
  • 311
  • 1650
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna drömbostad belägen längs med Bällstaån med närhet till Sundbyberg och Bromma Blocks. Fördelat på 3 rum och kök, erbjuder denna bostad ett hem utöver det vanliga. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna från två olika väderstreck. Med ett underbart läge mot innergården ger detta hela lägenheten en speciell och härlig känsla. Balkongen med utsikt över innergården, ger extra krydda och livskvalitet. Lägenheten erbjuder generöst med sociala ytor vilket ger möjligheter till önskad möblering. Köket, som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, inbjuder till mingel och middagar såväl till vardag som fest för hela familjen. Här finns två rymliga och harmoniska sovrum. Från ena sovrummet så når du balkongen. Master bedroom innehar även en välplanerade klädkammare. Lägenheten har dessutom ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bekvämligheter som garage, eget förråd och tvättstuga nås med direkt access via hiss.

Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. 

De senaste åren har området utvecklats enormt med flera nyöppnade restauranger, här finns även en av Stockholms mest populäraste sushirestauranger, MGL sushi och succén Brödernas som ligger vid Mariehällstorget där du även hittar en välsorterad ICA-butik.

I barnvänliga Annedal finns Mariehällsskolan, Adolfsbergsskolan, flertalet förskolor och lekplatser. I Annedalsparken finns det gott om aktiviteter som bad i plaskdammen, en stor bollplan som på vintern förvandlas till en skridskobana. Här kan du även ta snowracer ner för den härliga pulkabacken och ta en fika på Annedals café & bageri. I området finns även populära Kratsbodaparken med plaskdamm samt bubbelparken. 

För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.