BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Lysviksgatan 51

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld
  • 3810
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad och genomgående 2:a om 64 kvm, belägen på vån 1. Här finns allt man kan önska av en bra 2:a och det är inte bara en utan 2 balkonger, en åt vardera håll. Genomgående stora rum, bra utrymmen för förvaring samt ett fräscht badrum. Belägen i en mycket stabil förening med låg belåning, flertalet hyresrätter (dold tillgång) samt att man äger marken. Inga planerade förändringar av avgiften för tillfället.

Välkommen på visning!

 

Hall
Rymlig och bra hall med gott om utrymme för förvaring, intill ligger en rymlig klädkammare som rymmer massor av förvaring. Kan också användas som litet arbetsrum. 

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum som med enkelhet inrymmer både soffgrupp och extra matplatsdel. Här finns också utgång till den fina balkongen i söderläge, sol från morgon till eftermiddag.

Kök
Välplanerat kök med bra arbetsytor, gott om skåpsförvaring och plats för rejäl matplats med utrymme för ca 6 personer. Från köket har man också utgång till fin balkong (inglasad), som vetter mot framsidan och västerläge. Här kan man njuta av solen under eftermiddag och kväll.

Sovrum
Rogivande och fint sovrum med plats för både dubbelsäng, extra garderober och skrivbord. Skyddat läge utan insyn.

Badrum
Fräscht badrum med vita kaklade väggar och matchande klinkergolv i grått. Här har man WC, handfat, dusch med fällbara glasväggar och tvättmaskin. Plats finns för badkar men då fåt man ta bort tvättmaskinen.