BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 5B

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
  • 4859
  • 248
  • 1759
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna härliga 2:a högst upp i huset med balkong i söderläge och lyxiga materialval!

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och relax med bastu.

Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning och förvaring i två garderober. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med grå luckor och knoppar i silver. Bänkskiva i vit laminat och stänkskydd i sten. Vitvaror såsom kyl/frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad fläkt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket ligger avskiljt från det lättmöblerade vardagsrummet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut på den väl tilltagna balkongen som rymmer loungegrupp och grill. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till kväll.  Badrummet är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med duschvägg, handdukstork, toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Sovrummet rymmer stor säng och har mycket bra förvaring i platsbyggd garderob bakom skjutdörrar samt en arbetsplats. Trevligt fönster som ger ljus och rymd till rummet. Hela bostaden har vackert ljust parkettgolv, målade väggar samt vackra fönsterbänkar i sten.

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjöbaden. Saltsjöbanan planeras gå till Slussen 2027. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.