BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örnsberg / Hägersten

Gösta Ekmans väg 15, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 8301
  • 648
  • 4206
Värdera din bostad

Beskrivning

På lugnt och grönskande läge finner ni denna ljusa och nyrenoverade hörntrea (möjlig 4:a)!

Lägenheten är mycket välplanerad, med två väldisponerade sovrum och stora sällskapsytor. Köks- och vardagsrumsfönster i högt och fritt läge med Mälarglimt. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen, i lugnt läge med förmiddagssol. Vardagsrummet går enkelt att dela av så att man får ett extra sovrum.

Hela lägenheten är nymålad (tak, väggar, snickerier, dörrar, dörrfoder, köksluckor, garderobsdörrar) och nytt parkettgolv ligger i alla rum. Nyrenoverat kök (dec. 2022) med nya vitvaror i form av spis, kyl/frys och diskmaskin från Electrolux samt ny fläkt, ny belysning under köksskåp och ny bänkskiva i ek. Badrum och toalett är stambytta 2013-2014, samt har fått nytt badkar, dusch-set och nya badrumsskåp (dec. 2022).

Förvaringsmöjligheterna är många, med flertalet inbyggda garderober.

Bostaden är belägen i en stor och stabil förening som har många omfattande renoveringar bakom sig. Huset är k-märkt (högt kulturhistoriskt värde) och hela entrén är klädd i Kolmårdsmarmor.

Belåningsgraden ligger på låga 5 789kr/kvm och en stor del av lånen är bundna med låg ränta till 2027 enligt årsredovisningen för 2021. Det finns dessutom två hyresrätter kvar vilket innebär ett stort dolt kapital. I huset finns även ett samlingsrum med pingisbord.

Här bor man på en lugn återvändsgata med gott om plats för barnen att leka, spela fotboll och åka pulka på vintern. Läget är perfekt med natur precis utanför dörren samtidigt som man är nära stadens puls. Allt från shopping till grönområden och gemytliga caféer finns i närområdet. Ett par stenkast bort väntar Örnsbergs populära badklippor och den idylliska Vinterviken.

Missa inte denna visning. Varmt välkomna!