BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 52 5tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
  • 3269
  • 367
  • 2090
Värdera din bostad

Beskrivning

VISNING SÖNDAG 29/1 KL 1130 - 12, VÄLKOMMEN! 

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Kanske Hagsätras bästa 3a - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren i bästa kvällssolläge. Ett påkostat badrum från 2019 i absolut toppskick - verkligen ett badrum i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Hela bostaden varsamt renoverad under 2019.

- toppskick
- balkong med kvällssol i sydväst
- utmärkt förening, belåning ca 2 696:-/kvm
- 4 min till t-bana
- balkong med kvällssol, sydväst

Ett boende att trivas i året runt - välkommen!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Utgång till balkongen i bästa västerläge med sol under eftermiddag och kväll, rymlig och med plats för avkoppling och grönskande odlingar. Utsikt mot skogsparti och utan insyn. Vardagsrummet har generösa fönster ut mot skogsparti och solens strålar under eftermiddag och mot kvällning skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar och i sobert grå färg. Påkostat och verkligen tilltalande inredning - modernt och lyxigt helt enkelt! Renoverat 2019. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch med duschväggar i glas. Badrumsskåp med god förvaring och spotlight. Tvättmaskin vilken lämnas. Handdukstork.  Toppklass! 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge, suverän milsvid utsikt in mot Stockholm. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, diskmaskin, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två utmärkta och rofyllda sovrum utan insyn och med utsikt in mot Stockholm. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns bra förvaring i inbyggda garderober. Ekparkett på golvet och målade väggar. 

HALL
Välkomnande hall med ett snyggt och praktiskt instegsklinkers. Här finns mycket bra avhängningsmöjligheter i utmärkt klädkammare med skjutdörrar med spegelglas. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.