BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 29, 9 tr

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • Såld
  • 5110
  • 454
  • 5051
Värdera din bostad

Beskrivning

Magisk utsikt från alla fönster!
Varmt välkommen till denna optimalt planerade tvåa i gavel med ett högt och insynsskyddat läge på 9:e våningen. Lägenheten går med enkelhet att göra om till mini 3:a (se alternativ planlösning). En lägenhet för dig som söker det lilla extra såsom balkong med eftermiddags- och kvällssol, magisk utsikt från alla fönster, högt läge och fastighet med dubbla hissar. Här bor du dessutom i en stabil bostadsrättsförening med en låg belåning på 1496 kr/ kvm. Goda kommunikationer med närhet till tvärbanestationen som tar dig till Årstaberg, Liljeholmen eller Gullmarsplan på bara några minuter. 

När du kliver in i bostaden möts du av ett härligt ljus och en fantastisk utsikt från alla rum. Hallen är rymlig med plats för avhägning. Säkerhetsdörr är installerad. Den sociala ytan i gavelläge med stora fönsterpartier och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök erbjuder ett fint ljus och en känsla av rymd. Här finns plats för soffgrupp och tv-möbel samt ett matsalsbord invid fönster. Snyggt, funktionellt kök utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och micro. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita luckor. Från vardagsrummet når du balkongen i soligt västerläge där plats finns för bord och stolar samt växter. Här kan du njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssol. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Praktisk garderob med skjutdörrar. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Utrustat med, dusch, handfat, wc samt praktiskt med tvättmaskin. 

- Möjlig mini 3:a
- Gavelläge
- Insynsskyddad 
- Balkong i västerläge
- Vacker utsikt
- Högt upp i huset
- Fastighet med två hissar
- Vindsförråd
- Stambytt badrum med golvvärme
- Socialt och kvadratsmart boende
- Stabil & välskött förening
- Låg belåning på endast 1496 kr per kvm

Allmänt om föreningen
Brf Björklången bildades 1961 och är en äkta bostadsrättsförening. En mycket solid förening med engagerad styrelse. Totalt består föreningen av 206 bostadslägenheter och en butikslokal. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Sandfjärdsgatan nummer 9-33. Marken upplåts med tomträtt som omförhandlas 2030. Byggår 1961-62. Föreningens belåningsgrad per kvm är endast 1496 kr per kvm.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.

Varmt välkommen på visning!