BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Värmdövägen 173, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 93.42 kvm
  • 5.995.000 kr / Såld
  • 988
Värdera din bostad

Beskrivning

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. Kontakta mäklare för privatvisning! Välkommen till denna fantastiska 4:a i populära projektet Stadsporten intill Nacka Forum. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, fantastiskt ljusinsläpp och läge och med exklusiva materialval. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med balkong och tre sovrum då har ni hittat rätt!

En perfekt planerad familjebostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum, en trevlig balkong och två helkaklade badrum med dusch varav ett med tvättmaskin och torktumlare. 

När man kommer in till bostaden når man den mycket välkomnande hallen som erbjuder goda avhägningsmöligheter i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i härlig öppen planlösning mot köket. Här finns plats för stora middagar vid stort matbord eller härligt familjehäng i stor soffgrupp.

Bostaden har tre välplanerade sovrum. Master bedroom är stort och rymligt med förvaring i form av garderober. Här kommer man även ut till bostadens mysiga balkong med utsikt ner mot trevliga innergården. Bostadens två andra sovrum är också välplanerade med plats för förvaring, passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Två exklusiva badrum med hotellkänsla. Båda badrummen är utrustat med wc och dusch. Det större badrummet har även en tvättmaskin och en torktumlare. 

Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vattenburen golvvärme, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset. 

- Ljus och väldisponerad bostad 
- Välbyggt hus med hög standard och lyxiga materialval
- Golvvärme i hela bostaden
- 3 stora sovrum
- Två exklusiva badrum med hotellkänsla
- All belysning i bostaden är genom Plejd
- Närhet till gym, stor galleria, badplats & natur