BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Vintertullstorget 52, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 4844
  • 55
  • 7885
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en mycket hemtrevlig och genomgående lägenhet med optimal planlösning. Lägenheten är belägen i ett lugnt och familjevänligt område på Södermalm. Du når söders puls med en kort promenad bort!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Invid entrén finner ni en klädkammare som sväljer en hel del förvaring. Vidare in i lägenheten möts ni av ett rymligt kök med vackert burspråk och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. Här finns plats för större middagsbord invid burspråket. Köket har generöst med förvaring bakom vita köksluckor. Här finns även all maskinell utrustning så som diskmaskin, fullstor kyl och frys, ugn, spis, diskho samt fläkt. obs! Fläkten på bilderna kommer bytas ut till en ny modell pga OVK-kontroll. För er info kontakta mäklare.

Vardagsrummet nås från hallen och är stort och luftigt. Här kan hela familjen samlas framför tv:n på fredagkvällarna utan några problem! Gott om plats för större soffgrupp samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som kan nyttjas nästa hela året tack vare infravärmen. I anslutning till balkongen finner ni även ett förvaringsutrymme via en dold dörr. Förrådet på balkongen är inrett med hyllor för att maximera förvaringsmöjligheterna.

Master bedroom nås via köket och har plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns även en garderobsvägg med skjutbara dörrar. Lägenhetens andra sovrum nås från vardagsrummet och även det är väldigt luftigt och rymligt. Gott om plats för säng, skrivbord och mycket mer. Här finns även inbyggda garderober från byggåret som döljer sig i hörnet av rummet.

Badrummet är helkaklat och rymligt. Här finns tvättpelare, badkar, handfat samt mycket förvaring.

Detta är sammantaget en fantastisk trea med optimal planlösning där varje rum är väl tilltaget. Lägenheten ligger i närhet till Hammarbykanalen och omgiven av flertalet parker och grönområden. Vill du åt söders puls tar du dig enkelt dit med en kort promenad och möts av flertalet populära restauranger bara några minuter bort!

Varmt välkomna på visning!