BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka strand

Fabrikörvägen 10A, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld
  • 4612
  • 149
  • 7692
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris. Kontakta mäklare för privatvisning! Här har vi en bostad utöver det vanliga! Missa inte denna lägenhet som ligger i ett fantastiskt läge med vattenutsikt från varje rum. Här bor man lyxigt med härlig industrikänsla i Oscar Properties projekt No 4. När man sett bostaden och dess fantastiska läge så förstår man hur bra man faktiskt kan bo.

Unik 2.a med optimal planlösning och en panoramautsikt över vattnet med en balkong som löper längst hela fasadväggen. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong som ligger i västläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Fantastisk utsikt mot vattnet, Djurgården och innterstan. 

Köket i bostaden är snyggt designat me bänk- och högskåp med släta luckor i ljus kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd i sten. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap samtidigt som man kan njuta av den fina utsikten. 

Bostadens sovrum är mycket rymligt och här får man enkelt plats med dubbelsäng samt förvaring av inbyggda garderober. Från bostadens sovrum kommer man även ut till den härliga balkongen.

Badrummet är stilrent i varma toner som ger lyxig hotellkänsla. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt dusch. Dimbar tak- och väggbelysning.

Boendet erbjuder dessutom ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Biorum, leveransrum för matleveranser och hobbyrum. I huset finns garage. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen på vanligt busskort. Här bor du nära Nacka Forum och ICA Maxi Nacka. För den träningsbenägne finns dessutom Nackareservatet och Hellasgården på nära avstånd som erbjuder aktiviteter för såväl stor som liten! 

 

- Fin tvåa i husets bästa läge.

- Stor balkong sin löper längst med hela fasadväggen med utsikt mot Djurgården och vattnet

- Exklusiv och toppmodern bostad.

- Bio i fastigheten

- Goda kommunikationer in till city med pendel båt och buss