BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Hertigvägen 12, vån 3/3

  • 1.5 rum och kök (1 rok enligt lägenhetsutdrag)
  • 41 kvm
  • Såld
  • 3491
  • 168
  • 1635
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGST UPP MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE!

- Balkong med eftermiddag/kvällssol
- Högst upp med utsikt över trädkronor och grönska
- Fönster i två väderstreck
- Öppen social planlösning
- Sovalkov med plats för dubbelsäng
- Gott om förvaring och två tillhörande förråd
- Stor stabil förening med två övernattningslägenheter

Varmt välkomna till denna charmiga bostad belägen i populära Aspudden. Bostaden har smakfullt renoverats och erbjuder öppen modern planlösning. Bostaden är ljus och luftig tack vare fönster i två väderstreck samt en takhöjd om ca 2,70 m! Vidare erbjuds ni ett snyggt välutrustat kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med utgång till balkongen i bästa sydvästläge med sol från förmiddag till solnedgång, sovalkov med plats för dubbelsäng och stambytt helkaklat badrum. Bostaden har dessutom exemplariska förvaringslösningar genom rymlig klädkammare och garderober i hallen. Genomgående vackert parkettgolv samt väggar målade i ljusa kulörer.

Föreningen är omåttligt populär med god ekonomi som sänkt avgifterna 2016, 2019 samt 2021. Stor och stabil förening med 100 lägenheter varav 8 st hyresrätter (dolt kapital) och 17 st lokaler som hyrs ut. Medlemmar erbjuds förmåner som två övernattningslägenheter, 4 arbetsrum, två tvättstugor, cykelrum och föreningslokal. Dessutom lummiga utemiljöer med odlingsmöjligheter.

Här finns allt att önska endast ett stenkast bort; T-banan, butiker och restauranger, Vinterviken med dess härliga idyll av kolonilotter, restauranger, caféer, badplatser och fritidsaktiviteter som gratis paddel- och tennisbanor. På nolltid tar ni er till Örnsbergs båtklubb och kan njuta av dess omgivning och ett dopp från klipporna! Med T-banan är ni vid Södermalm på endast 6 minuter och endast två stationer bort är du vid Liljeholmen med dess stora utbud av shopping, kommunikationer, promenadstråk och badplatser.