BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra - Enskede

Oppundavägen 13, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 4258
  • 358
  • 4046
Värdera din bostad

Beskrivning

Är du sugen på att höja livet en nivå eller två? Välkomna till en riktigt trevlig tvåa högst upp i huset! Här bor man utan tvekan med svängrum. Rymd och bra förvaring är nämligen något som legat på prioriteringslistan. Lägenheten ligger dessutom med grönska alldeles intill, Svedmyraskogen endast ett par steg bort, med sina mysiga motionsslingor och promenadstråk. För den som gillar att springa är det bara att knyta på sig skorna och sticka iväg in i skogen.

Vardagsrummet är skönt och privat. Den här formen på vardagsrum, avlångt och ganska mycket fria väggar, är tacksamt för att kunna möblera på många olika sätt. Hur vill du ställa soffan till exempel? Fönstren vetter ut mot balkongen och naturen runt omkring. Här sitter du gärna med en flaska vin, kex och ost, och din livskamrat förstås.

Köket alltså...Ljust och fräscht är bara förnamnet! Man kan inte säga annat än att det var ett klokt beslut, eller hur? Det finns ju gott om plats för många gäster runt bordet dessutom, så bjud in och hjälps åt med middagen. Det är ju det trevligaste som finns! Men om det ska vara ett runt bord eller fyrkantigt, ja de väljer du.

Sovrummet har bra storlek med gott om plats för en dubbelsäng och några mindre möbler. Här kan du räkna med att sussa gott om natten. Totalt sett bra med förvaring, men det kommer inte gå att lasta in hur mycket som helst i evighet. Att rensa då och då är bra för alla sinnen.

Badrummet är stilrent. Men det som framförallt slår en när man stiger in är det härliga ljuset från fönstret. Dagsljus är en ovärderlig tillgång vid allehanda piff, det vet alla som någon gång har sminkat sig.

En lägenhet som är genomgripande renoverad med mycket fin balans i materialval och färgsättning - Välkommen på visning!