BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Henriksdalsringen

Henriksdalsringen 1

  • 6 rum och kök
  • 126 kvm
  • Såld
  • 2816
  • 270
  • 3170
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket trevlig stor våning med hela 6 rum på populära Henriksdalsberget. Högt upp i huset på våning 5 med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Bara minuter från Stockholm City! Fönster och härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Smakfullt renoverad. Stor balkong och två badrum! Första delen kan lätt användas som uthyrningsdel med ett eller två sovrum och badrum. Perfekt för den stora familjen. 4:a rymliga och bra sovrum. Stort matrum. Rymlig tvättstuga i lägenheten. Hiss fins. Goda parkeringsmöjligheter.

HALLEN är rymlig och bra med mycket goda förvaringsmöjligheter. I hallen finns en av lägenhetens två stora klädkammare.

Till höger har man ett fräscht renoverat BADRUM 1. Duschhörna, wc och handfat.

Lägenheten erbjuder fyra bra och rymliga SOVRUM med stora fönster med fantastisk utsikt och plats för allt nödvändigt möblemang. Första delen av lägenheten kan lätt delas av till en uthyrningsdel som kan generera goda inkomster

VARDAGSRUMMET är stort och ljust. Stort fönsterparti med härlig utsikt över Stockholms inlopp. Det finns också ett stort MATRUM med gott om plats för den stora familjen Här finns också utgången till en härlig inglasad BALKONG.

KÖKET är mycket snyggt renoverat. stort och ljust med fina vita skåpluckor. Snygg, modern bänkskiva med fint stänkskydd ovan. Kyl, frys och elspis. Snygg modern fläktkåpa. Stor matplats även här.

Lägenhetens andra BADRUM är och snyggt renoverat och rymligt och fräscht.

Det finns också en mycket bra TVÄTTSTUGA i lägenheten. Tvättmaskin och torktumlare och bra arbetsbänk. Även detta perfekt för den stora familjen.