BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Kvarngränd 10, 6 tr

  • 4 rum och kök
  • 103 kvm
  • Såld
  • 5177
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa, fina och välplanerade 4:a i gavelläge, belägen i ett fantastiskt läge på populära Kvarnholmen. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning, tre bra sovrum med gott om förvaring och en härlig balkong i eftertraktat söderläge till soldyrkarens glädje! Den genomgående öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna som bostaden har, gör att bostaden badar i ljus. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och förvaring i form av flera inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Hela bostaden präglas av högkvalitativa materialval och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Här har man goda ytor för större soffgrupp, matbord för större sällskap, tv möbler och mycket mer.

Det välplanerade köket med bardisk som gränser mot vardagsrummet är från Vedum och bjuder på gott om förvaring och goda arbetsytor. Man har vita köksluckor, spotlightskenor under överskåpen som ger en behaglig bänkbelysning och stänkskydd i klinker ovan bänkskivan. Induktionshäll, fläkt, fullstor kyl och frys i svart utförande, helintegrerad diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn. Samtlig maskinell utrustning är av hög kvalitet och av märket SIEMENS.

Bostaden har tre rymliga sovrum och två stora helkaklade badrum med duschhörnor och moderna bekvämligheter, varav ena badrummet bjuder på tvättmaskin och torktumlare. I ett sovrum finns en rymlig klädkammare som erbjuder generös förvaring och från ett sovrum, idag inrett som kontor, kommer man ut till bostadens härliga balkong som ligger belägen i söderläge med sol hela dagen. Balkongen är inglasad men går även att öppna upp. Här får man plats med en större loungegrupp, ljuslyktor, grill och växter. En perfekt oas för den som önskar att odla!

- Optimal 4:a om 103 kvm med stora och öppna rum samt exceptionellt bra förvaringsmöjligheter.

- Härligt högt och fritt läge i fastigheten.

- Stor balkong i söderläge.

- Öppen och social planlösning.

- Bra förening med god ekonomi.

- Direkt närhet till kommunikationer och Kvarnholmens Centrum ett stenkast bort.