BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ljusterögatan 14, 3tr

  • 2 rum och kök (möjlig 3a)
  • 70 kvm
  • Såld
  • 3439
  • 254
  • 6508
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 2a (möjlig 3a) belägen på trevliga och lugna Ljusterögatan med ett härligt grönskande läge intill Vitabergsparken. Här bor ni högst upp i fastigheten med stor balkong i fritt läge. Hela lägenheten får ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i original och utsikt över takåsar och grönska. Här finns gott om välbevarad 30-tals charm samtidigt som alla bekvämligheter finns. Föreningen är solid med stabil ekonomi, oförändrade avgifter de senaste åren och låg belåningsgrad.

Här finns många möjligheter att med små medel sätta sin egen prägel. Badrummet har under hösten 2017 genomgått stambyte och är renoverat med stilrena materialval. Köket som även renoverades 2017 har samtlig maskinpark och gott om arbetsytor, förvaring samt plats för stort matbord. Ytskikten är genomgående ljusa med ekparkett och ljusa väggar.

Väldisponerad planlösning med generösa ytor och gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober i både hall och sovrum. Via köket når ni lägenhetens balkong i ett högt och fritt läge med utsikt över grönskan och takåsarna. Här får ni sol stora delar av förmiddagen fram tills lunch under sommarhalvåret. Badrummet är fräscht helkaklat i ljusa färger och utrustat med dusch, WC, handfat och handdukstork samt golvvärme. Här finns även utrymme att få plats med både tvättmaskin samt badkar. Vidare får ni även ett generöst vardagsrum som går och dela upp i två mindre sovrum (se alternativ planlösning, vilket kräver föreningens godkännande). Stort rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Välskött förening med en gemensam takterrass, stor härlig grönskande gård som får användas med sittgrupper, grillmöjligheter och utrymme för umgänge. Välbevarad fastighet som genomgått alla stora renoveringar och haft oförändrade avgifter de senaste åren. Promenadavstånd till Nytorget, Skanstull och Medborgarplatsen. Idylliskt läge intill Vitabergsparken, gamla kulturhus och ett stenkast från Norra Hammarbyhamnen. Ett hem att trivas i helt enkelt!

- Högt läge på våning 3 med balkong och grönskande utsikt!
- Stambytt (2017) och helkaklat badrum och renoverat kök
- Stora fönsterpartier i original som släpper in bra med ljus
- Ljusa ytskikt med genomgående ekparkett och ljusa väggar
- Stor balkong i fritt sydöstligt läge med sol stora delar av förmiddagen
- Välskött förening med god ekonomi och alla stora renoveringar gjorda
- Gott om förvaring i flera inbyggda garderober samt i rymligt vindsförråd
- Trevlig förening med gemensam takterrass, gård med sittgrupper, lekplats och grillmöjligheter
- Mycket goda kommunikationer med flera busslinjer utanför huset och promenadavstånd till Skanstulls tunnelbanestation
- En av de nya t-baneuppgångarna kommer att ligga i direkt närhet till fastigheten