BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Myrängen

Björnspinnarvägen 125

  • 4 rum och kök
  • 103.4 kvm
  • 4.275.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning
Välkomna till Björnspinnarvägen 125!

Här får jag visa upp ett fräscht renoverat BR-radhus i familjära kvarter i Myrängen. Bostadens två våningar ger er ett snyggt kök med full maskinell utrustning, stort lättmöblerat vardagsrum med balkong som en fri sikt, två smakfullt renoverade badrum, tre fina sovrum på nedervåningen varav en med läckra industriväggar och en generös walk in closet! Stor uteplats på baksidan med fina planteringar, spaljéer, berså och gjutet arbetsbord ifall man behöver något till grillen.

Det här bostaden ligger väldigt bra i området med en återvändsgata som gör den väldigt lugn och barnvänlig. Man tillhör Brf Ekvecklaren som är en engagerad förening som har löpande underhållsplaner och en stabil ekonomi.

Till radhuset hör garage i länga och separat förråd intill entrén. Lekplatser finns precis utanför bostaden. Det är även nära till skolor, förskola och bussförbindelse mot Stuvsta Centrum såsom Huddinge Centrum där ni har ett stort utbud av butiker och pendeltåg mot stan på drygt 15 minuter.

Sammanfattningsvis ett smakfullt renoverat hem för er som bara vill börja bo och söker ett familjärt kvarter.

Välkomna!

Rumsbeskrivning
ENTRÉPLAN

Hall
Praktisk entré med bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Ekparkettgolv som följer längs med hela våningen. Här har man öppnat upp en del av väggen mot köket som ger en härlig öppenheten direkt när man kommer in. 

Kök
Snyggt renoverat IKEA-kök från 2017 med goda förvaringsmöjligheter i över/-underskåp samt rejäl bänkskiva i fiskbensmönster, full maskinell utrustning bestående av induktionshäll, inbyggnadsugn, vinkyl, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt inbyggd microvågsugn. Matplats för 6 personer utan problem. 

Badrum
Stilrent helkaklat badrum (golvvärme) som renoverades 2017. Här finner ni hörndusch, WC, brett handfat med tillhörande snygg kommod. Här finns även värmepannan som bytts ut nyligen. 

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med plats för både sittgrupp och matbord. Utgång till balkongen med fri utsikt mot skogsparti.

Vindsförråd
Lucka i halltak med trappa till vindsförråd.

NEDRE PLAN

Inre hall
Från den renoverade ektrappan 2021 når man den nedre hallen som leder till samtliga rum. På hela nedervåningen har ni vattenburen golvvärme som ger en hög komfort. 

Sovrum
Stort lyxigt sovrum med heltäckningsmatta och läckra industriväggar (2019) med uppsatta gardiner som gör att man enkelt kan styra dagsljuset till rummet. I anslutning finns en stor walk in closet som rymmer massvis med kläder och övrig förvaring. 

Sovrum
Ekparkettgolv, ljusa väggar och utgång till uteplatsen med tillhörande trädgård. 

BADRUM
Fräscht renoverat badrum från 2019 med stilren kommod, handfat, WC och dusch. Här har ni även en tvättpelare. 

Sovrum
Fint sovrum med ekparkettgolv, ljusa väggar och inbyggd öppen garderob. 

Sammanfattning
Typ: Bostadsrättsradhus
Rum: 4, varav 3 sovrum 
Boarea: 103,4 kvm
Lägenhetsnummer: 1-053
Utgångspris: 4 495 000 kr
Byggnadsår: 1986
Driftkostnad: ca 2500 kr/mån för uppvärmning/el samt hemförsäkring. 
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Tillträde: Enligt överenskommelse