BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Valsbergs gränd 4, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 1615
  • 139
  • 7363
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Midsommarkransens charmigaste 3:a. Här har ni oanade möjligheter att skapa ert drömboende. Låt fantasin få flöda. Lägenheten erbjuder vackra bevarade originaldetaljer och en underbar känsla genom alla rum. Detta skapar en härlig harmoni och balans med trevligt ljusinsläpp i rummen. Ett stenkast från porten ligger tunnelbanan, en livsmedelsbutik och Midsommarkransens charmiga torg med flertalet caféer. 

Vardagsrummet erbjuder underbart ljusinsläpp genom det charmiga fönsterpartiet som vetter mot grönskan. Vackert nyslipat parkettgolv som matchar fint med möblemanget. Här finns det gott om plats för soffa, soffbord, fåtölj och mycket mer om så önskas.

Ett stilrent och charmigt kök med snyggt matchande mönstrat linoleumgolv som blir fint med resten av köket. Här underlättas matbestyren med ordentliga arbetsytor och mycket bra förvaring. 

Lägenheten har två fina sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barn- eller arbetsrum. I detta rum finns en rymlig klädkammare som passar utmärkt för alla säsongers kläder. I det andra större sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord och utmärkta förvaringsmöjligheter. Båda rummen har vackra och charmiga nyslipade originalgolv i gran.

Lägenheten erbjuder rymlig och luftig hall med goda avhängningsmöjligheter. Det erbjuds bra med förvaring tack vare flertalet garderober samt i lägenhetens klädkammare. Intill hallen finner ni badrummet med toalett, badkar, handfat samt ett fint fönster som släpper in rikligt med ljus.