BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 2, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 51.5 kvm
  • Såld
  • 262
  • 2499
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en av Liljeholmens finaste tvåor med stor balkong och fantastiskt utsikt mot sjön Trekanten. Här kan ni njuta av eftermiddag- och kvällssolen. Dessa lägenheter är sällan till salu och här är en av den välrenommerade föreningen Rosteriet. Fastigheten är ritat av den uppmärksammade arkitekten Sanna Hederus. Både hiss, pooler, garage och bilpool finns i huset. 

Inne i lägenheten finner ni en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som binds samman av en köksö som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Ett stilrent ljust kök med snyggt matchande stänkskydd i Marmor. Köket erbjuder gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Köksön erbjuder även bra förvaring. 

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med vitaliserad parkett samt ovanligt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor samt matbord för större sällskap. Från vardagsrummet når ni ut till lägenhetens stora balkong om ca 12 kvm med för- och eftermiddagssol. Här kan ni njuta av den trevliga utsikten mot sjön Trekanten och lummighet. Det finns gott om plats för; loungesoffa, matbord med stolar, grill och mycket mer.

Det rofyllda sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaring. Längst ena väggen finns fina inbyggda garderober med spegel.  

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av en toalett, kommod med matchande spegel, handdukstork, dusch med glasvägg, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin samt förvaring ovan. 

Från Liljeholmsgränd 2 bor ni med badrocksavstånd till sjön Trekanten som erbjuder en badvänlig strand. Börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. Eller varför inte använda er utav föreningens utomhuspooler på innergården, med utsikt över Trekanten och parken. Gångavstånd till både Vinterviken och Årstaviken med härliga motionsspår, flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till flera bra förskolor, skolor och populära lekparker (Fruktparken nedanför fastigheten) gör Liljeholmen till ett givet område för familjen. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig. 

Varmt välkomna på visning!