BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sandalmakarbacken 23

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 2342
  • 408
  • 3635
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en 3:a till salu i populära Brf Sandalmakarbacken! Tilltalande planlösning med två bra sovrum, ett riktigt rymligt vardagsrum, kök med matplats, stambytt badrum samt en gästtoalett. 
Från köket nås mysiga inglasade balkongen. Balkongens placering resulterar i härliga soltimmar. Vidare väntar ett vardagsrum med plats för stor soffgrupp, två bra sovrum, en gästtoalett samt bra förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier i två väderstreck resulterar i ett riktigt trivsamt hem. 

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. Föreningen fina innergård blir som en oas att komma till. Där finns luft och grönt i alla nivåer som omger vägar och anordningar. Trädgården är anlagd av den välrenommerade trädgårdsmästaren Stefan Mattsson (stadsträdgårdsmästare i Enköping). Dessutom ligger lekparken Apelsinen i direkt anslutning till föreningens trädgård och utvidgar den gröna känslan. Området är mycket barnvänligt.

Längs Apelsinen växer gott om smultron. I skogsdungarna intill kan man även plocka blåbär. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. 
På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag.

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen och intill Sandalmakarbacken. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/

Hall 
Några få trappsteg upp i huset är den här fina bostaden belägen. Direkt innanför lägenhetsdörren ges ett första gott intryck, här finns en ordentlig hall med gott om plats för alla ytterkläder och skor. Lite längre in finns garderober för de ytterkläder som man inte vill skall hänga framme. Plats finns också för ett hemmakontor.
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd som är beläget i samma port. 

Gästtoalett 
Att det finns en gästtoalett i en trea är något som underlättar vardagen och uppskattas av många! Här finns WC, handfat och spegel. 

Vardagsrum
Det som utmärker det här hemmet är bland annat den trevliga planlösningen där samtliga rum är i bra storlek. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och en matmöbel. Rummet har ett ostört läge. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över härlig grönska under sommarhalvåret. En fin detalj är den vackra originalparketten.

Kök 
Ljust och trevligt kök med gott om skåpförvaring och bänkyta. Intill det stora fönsterpartiet så finns en matplats där ett bord går att duka upp för 6-8 personer.  Den maskinella utrustningen består av kyl och spis.

Balkong
Med utgång ifrån köket nås den trevliga och inglasade balkongen. Solläget gör att man gärna tillbringar tid här ute. Här kan du möblera med en utemöbel och en massa blommor.

Sovrum 1
Stort sovrum med fönster i två väderstreck. Sovrummet rymmer lätt en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förslagsvis även en byrå. Här finns bra förvaring för alla kläder i en hel garderobslänga längs ena väggen. En trevlig detalj är det smala fönsterpartiet med utsikt över balkongen. 

Badrum
Badrummet är stambytt, riktigt rymligt och går i en ljus färgskala. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin, arbetsbänk, handfat, badrumsskåp och vägghängd WC. 

Sovrum 2
Rakt fram från hallen nås det här ljusa och rymliga sovrummet. Plats finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord. För den som önskar ännu mer förvaring så finns det utrymme för garderober.