BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bondegatan 74 D

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 6938
  • 366
  • 4327
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS!

Varmt välkomna till en välplanerad sekelskiftestvåa med härlig uteplats beläget i ett vackert hus från 1914. Här finns fler detaljer som tar er tillbaka till byggåret från 1914 så som högt i tak, vackra fönster med djup fönsternisch och spegeldörrar. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare in i lägenheten nås ett väldisponerat kök med gott om förvaring bakom ljusgråa luckor samt generöst med arbetsyta. In till det vackra fönstret som vetter mot en lummig innergård, finner ni en mycket charmig tegelvägg. Här får det plats med matbord invid fönstret. Ni finner maskinellutrustning så som diskmaskin, kyl/frys, ugn, häll och fläkt. Vardagsrummet är ett väldigt socialt och luftigt rum. Här finns gott om plats för större soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. Även sovrummet är stort och luftigt med förvaring bakom gardoben. Från detta rum nås den mysiga uteplatsen omringad av grönska! Här finns plats för utemöbler och odlingar mot den lugna innergården. Badrummet är rymligt och helkaklat med dusch, toppmatad tvättmaskin, wc, handfat samt förvaring. 

Sammantaget är detta en fantastisk lägenhet belägen på populära Bondegatan med Vitabergsparken runt knuten samt Nytorget och flertalet restauranger i närheten. Missa inte denna visning!