BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 45, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 53.5 kvm
  • Såld
  • 4003
  • 160
  • 2760
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Tvåa högst upp i huset
Ställer du höga krav på ditt boende? Då är detta rätt bostad för dig. Optimal tvåa högst upp i huset med utsikt mot lummig och rogivande innergård. Lägenheten erbjuder kök i tidtypisk stil, ett ordentligt sovrum och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Fräscht, stambytt och renoverat badrum med neutrala materialval. Här erbjuds badkar, golvvärme, förvaring, och wc. Ljusinsläpp från fönster. Lägenheten har ett gynnsamt läge i området med närhet till bland annat Årsta torg, Årstaviken, Gullmarsplan och Årstaberg. 

- Unik Årstapärla
- Högst upp i huset
- Insynsskyddad
- Källarförråd
- Balkong i klockrent sydvästläge
- Bevarat original
- Förening med god ekonomi
- Låg belåningsgrad
- Bastu i föreningen

Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. Här erbjuds målade väggar i ljus ton och vackert fiskbensparkettgolv. Lägenheten har ett renoverat, fräscht och tidtypiskt retrokök med ljusinsläpp från fönster. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med vackra ytskikt och parkettgolv i original. Här går det enkelt att möblera efter drömmar och behov. Lägenheten har ett ordentligt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng. Från rummet nås lägenhetens rymliga balkong belägen i sydvästläge mot lummig innergård. Fräscht, stambytt och renoverat badrum i neutral stil. Här finns wc, golvvärme, badkar, förvaring och handfat. 

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.