BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjurbergsgatan 36

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 5974
  • 261
  • 6501
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en tilltalande och varsamt renoverad lägenhet i hjärtat av Södermalm.
Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med stora sällskapsytor, generös takhöjd, djupa fönsternischer, goda förvaringsmöjligheter, ett härligt kök samt en rymlig hall med plats för arbetsbord. 

I hallen finns också plats för avhängning samt gott om förvaring i den stora garderoben. Den platsbyggda bokhyllans fina detaljer ger entrén en elegant och originell ton. Lägenheten har fin fiskbensparkett i hall och vardagsrum som lyser fint i ljuset från spröjsade fönster. I allrummet finns ytterligare en garderob och gott om utrymme för säng och soffgrupp.

I köket finner du en väl tilltagen matplats med ombonad känsla då man valt att bibehålla lägenhetens karaktär genom varsam och stilsäker renovering med nya handgjorda luckor och lådor. De nya tillskotten matchar lägenhetens originalkök från 1920-tal, komplett med äkta skafferi och serveringsskåp som sätter extra prägel på rummet. Alla snickerier, tak och väggar är nymålade och utrustningen består av gasspis och ugn med eltändning, en ny inbyggd diskmaskin samt keramikho. Vackra furugolv, gräddvita snickerier, vitt kakel över ekbänken och det vita taket omfamnas av väggarnas ljusgula ton som ger rummet värme. 

Fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt och ljusblått med grönt klinkergolv. Utrustningen består av dusch, handfat, inbyggd spegel samt badrumskåp och WC.

Lugnt och trivsamt belägen i vacker 20-talsfastighet med lummig innergård i en stor och stabil HSB-förening med låg belåningsgrad. Förening äger marken (dvs. ej tomträtt). Attraktivt läge med nära till trevliga caféer, restauranger, affärer och storstadspuls vid Götgatan och Medborgarplatsen. Mysiga kvarter med närhet till såväl vackra Helgalunden som Rosenlundsparken. Utmärkta kommunikationer med T-bana (Skanstull och Medborgarplatsen), flertalet bussar och gångavstånd till pendeltåg (Södra Station). Det centrala läget ger tillgång till all tänkbar service och bara en kort promenad till Skrapan samt Ringen centrum.
 
Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!