BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lugnets Allé 61

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 1799
  • 412
  • 4853
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna yteffektiva trea med en stor balkong i söderläge samt stora fönsterpartier i två väderstreck som gör lägenheten ljus och luftig. Ett perfekt boende ute på Sickla udde med genomgående fräscha ytskikt samt mycket bra förvaringsmöjligheter.

Första steget i hallen möts ni av en snygg grå klinker på golvet. Här finns gott om förvaring och avhängning i vita garderober och skåp. Från hallen når ni även en rymlig klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter.

Ett riktigt trivsamt och fullutrustat kök med ett stort fönster in mot den lugna innergården. Här får man plats för stort matbord. Stilren inredning med vita luckor och bänkskiva i lyxig valnöt. Maskinpark består av gasspis, ugn, fläkt, stor kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

Ett stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier vilket släpper in mängder med härligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp och matmöbler om så önskas. Härifrån nås lägenhetens stora balkong i söderläge. Här finns gott om plats för lounge soffa, fåtöljer samt bord och grill.

Med ingång från vardagsrummet nås lägenhetens två sovrum. Båda sovrummen får plats för full stor säng och önskat möblemang. Ett stort badrum i fint skick med tvätt- och torktumlare. Här finns badkar, vägghängd wc, tvättställ med praktiskt avlastningsyta i sten ovanför samt ett badrumsskåp med spegelglas och bra belysning. Bostaden är registrerad som 2 rok i den ekonomiska planen men används idag som 3 rok.

Detta är ett hem som måste besökas!