BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg - Lilla Alby

Stamgårdsparken 4

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 11293
  • 110
  • 4876
Värdera din bostad

Beskrivning

Objektsbeskrivning

Möjlig tvåa om 40kvm i charmiga Sundbyberg.

Välkommen att besöka detta funkisboende med bevarade tidstypiska detaljer där ingen kvadratmeter går till spillo. Fönster mot den gröna innergården erbjuder ett trivsamt vardagsrum med härligt ljusinsläpp, vacker parkett, generös takhöjd och sovalkov. Fräscht helkaklat badrum som renoverats i samband med föreningens stambyte 2019. Det installationsklara köksutrymme erbjuds här den den perfekta möjligheten att med liten ansträngning och tidspillan förvandla lägenheten till en tvåa. Eller varför inte med omedelbar start installera ditt drömkök? Lägenheten tillhör den stabila bostadsrättsföreningen BRF Växthuset 10.

Här är det endast fantasin som sätter gränserna. Ta fram skissbordet och börja planera din renovering. Det finns två sätt att bygga om bostaden till en tvåa, antingen genom att dela av köket till ett sovrum intill fönstret för att öppna upp halva väggen mellan vardagsrum och kök och göra ett l format kök med köksö, se alternativ planlösning. Alternativ två är att bygga ett kök där sovalkoven är nu för att få ett större sovrum i det befintliga köket. Ansök alltid om tillstånd av styrelse innan du utför ändringar i din bostadsrätt.

Här bor du i ett lugn område med närhet till allt som kan önskas inom närservice och kommunikationsmöjligheter.På fem minuter når du till fots både T-bana och pendeltåg, tvärbana samt bussar. Gångavstånd till restauranger, barer, livsmedelsbutiker, gym, skola och förskola samt apotek. Närhet till Sundbybergs alla grönområden och parker som underbara Lötsjön och Golfängarna med sitt rika fågelliv.