BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 3, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 2369
  • 145
  • 3496
Värdera din bostad

Beskrivning

I Liljeholmskajens högsta hus med sina 26 våningar hittar ni denna välplanerade och rymliga 4:a. Bostaden har allt man kan önska sig; mycket stor balkong med ett härligt läge, genomgående hög standard, social planlösning, två badrum och mer därtill. Snart öppnas den inglasade restaurangen högst upp i huset med panoramautsikt över Stockholm upp. Här bor ni med ett utmärkt läge som bjuder på både natur och storstadspuls med oslagbara kommunikationer inom gångavstånd. 

Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som binds samman av en ovanligt stor köksö som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Den fina kökön i natursten är utrustad med spishäll samt kombinerad inbyggd fläkt. Runt köksön kan fler gäster sitta medan kocken lagar mat, vilket ger en härlig restaurangkänsla. Köksön erbjuder även bra förvaring med underskåp. Ett stilrent och modernt kök i grått som snyggt bryter med de vita väggarna. Här underlättas matbestyren med ordentliga arbetsytor och mycket bra förvaring. Bredvid köket finner ni en bardel med den efterlängtade vinkylen. Mellan köket och vardagsrummet finns gott om plats för matbord för större sällskap. 

Vardagsrummet är väldigt socialt, rymligt och ljust. Här ryms utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Från detta rum når ni ut till lägenhetens härliga och mycket rymliga balkong som vetter mot föreningens innergård. Balkongen har fin trätrall med lyxiga inbyggd lampor som snyggt matchar med den platsbyggda loungen. Här kan hela släkten samlas. På balkongen har ni för- och eftermiddagssol på sommaren. 

 

Lägenheten har tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. I det ena sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord och flertalet garderober längs ena väggen. De andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Det finns även en rymlig klädkammare i bostaden, där man kan förvara kläder från alla årstider.  

Hallen är rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av skjutdörrsgarderoben. Här finns det gott om plats att ställa barnvagnen på stengolvet. Bostaden har två badrum som passar perfekt för stora familjer som vill undvika trängsel i badrummen. Båda badrummen är mycket stilrena som erbjuder exklusiv sten som matchar snyggt med det vita kaklet. Invid hallen finner ni ett av lägenhetens badrum med dusch, handfat och toalett. Det andra badrummet som är det större inger spakänsla och erbjuder badkar, handfat samt en praktiskt avlastningsbänk med tvättmaskin samt torktumlare. Bra förvaring finner ni ovan.

Populärt läge vid Liljeholmskajen nya nybyggda område med närhet till mycket bra kommunikationer,Liiljholmskajens service såsom flertalet restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och förskolor. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens centrum tar ni er till fots på ca 6 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.

Varmt välkomna på visning!