BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden/Björkhagen

Malmövägen 8

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 3798
  • 1086
  • 2142
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och rymliga tvåa i en stabil förening!

Bostadens 56 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Här möts ni av en inbjudande och välplanerad hall, ett vardagsrum med stora sällskapsytor, vackra originalgolv samt plats för soffgrupp och matbord. Här finns även utgången till den härliga balkongen i söderläge med fri utsikt mot grönskan. Lägenheten erbjuder ett stort insynsskyddat sovrum samt ett fint renoverat kök med fokus på trivsamt umgänge och härlig matlagning.

Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa kvarter och efter en promenad i området märker man också att omgivningarna har allt man kan önska. 

På Malmövägen 8 bor du ett stenkast från tunnelbanan och med naturen runt knuten där hela Nackareservatet breder ut sig med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana. Precis intill finns även Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är också gångavstånd till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter.

Helt klart ett hem att trivas i!
Välkommen på visning.